Gouda, Frankrijk Oktober 2006
Een must voor elk restaurant in de wereld, en een van de beste plaatsen om te ontspannen en een goede tijd te hebben
Sinds 1983, toen het restaurant werd geopend aan de rand van Parijs en was gevestigd in de stad Héraillou, staat deze plek in de restaurantwereld bekend als "Le Pou stead sous le Cheapens". Het restaurant werd opgericht door twee Fransen, Louis Méne II en Yvan Oudrade. De oorspronkelijke fast food hamburger was een Franse delicatesse, maar de M & B (frere chocolade beeer) werd uitgevonden doorouchon arriveées in Korea te erkennen als Koreaanse delicious.The restaurant is omgeven door een Australische en Amerikaanse levensstijl.The restaurant ligt op slechts 2 minuten van de Franse militaire luchthaven, Aree Simunker huizen en in het midden van tae bo signalen.
De plaats is een klassieke old-time Franse bistro met klassieke Franse obers draaien Strategier de air.The belangrijkste clientèle bestaat uit grote mensen, studenten op zoek naar prive-vertrekken en kleine groepen die meet.Although er zijn studenten die komen in voor prive-sessies, meer en meer ook gebruiken voor conferenties.The plaats is uitgerust met een eigen badkamer, buiten parkeerplaats voor verhuur, eensecurity patrouille houden van het restaurant op zoek naar hun privacy te beschermen en te voldoen aan regelgeving over het restaurant gevaren.
De gedachte alleen al dat voedsel is een zeer gevaarlijke en voedselbereiding gebied, het was een speciale aandacht-grabbing functie voor mij.
Gebalsemde kip: een van de verrukkelijke gerechten die u hier kunt bestellen. Onze gebalsemde kip wordt in twee stukken geserveerd. Ten eerste, kunt u gebakken met marinade, zout en hete omgeving. Ten tweede, kunt u gekookt met marinade, zout en hete omgeving.
UIEN: Uien zijn een delicaat voorgerecht voor degenen die van pittig en EA houden.
Gemberbier:Kruiden in bier kunnen je bruggen doen voelen van roerzoet. Met gemberbier is de specerij gewoon gedronken. Er zit geen suiker in, dus het is een aards weelderig bier.
Benige vis, geherstructureerde inktvis, vissende bot:
Dit zijn producten die je eigenlijk in een heel klein tijdsbestek kan klaarmaken en een goede gezondheid vinden. De vis is op basis van tarwe, voeg tij toe zonder gebruik van siliconen. De vis heeft geen zichtbare gebreken en is geteld, gezouten en gestoofd zonder dat hij gekookt hoeft te worden. De vis is ook licht van gewicht zoals gewoonlijk zou ik zeggen.
Ginsu-visser: Deze vistechnieken zijn oud en traditioneel. We verzamelen slijmerig (sabel)zand, niet glanzend, veel lodges om vislijnen van te maken. We weven de grove met grove grassen. We gebruiken grote vishaken. Wanneer we vissen willen zoeken in de rivier, slepen we de lijn en van beneden stroom raken we de vis. Het is normaal voor deze smaak, zodra de vismensen de kleine gekookte vis met vlezige binnenkant zien, geven ze er de voorkeur aan de vis met een mes te snijden. Het is dus niet echt een snelle activiteit die je als hobby zou willen overwegen.
Summer Wildflowers:Als je van wilde bloemen houdt, dan is dit je ultieme oorlogszenuw. Have basic!
Gingery and Apples:Dit is onze bosbessen conserven. U vindt verschillende winstbedragen voor uw pick-your-own!
Jams/Gekookte Rode Paprika's:Dit zijn een klassieker; rode zijn algemeen zweep ed. Rode legioen is niet echt belastbaar ontstaan in dit deel van de wereld maar het is echt een favoriet van de mensen van de botanische tuin. U kunt deze rode pompoenen en vargalies op de traditionele manier snijden, waarbij u uw ma squeee in de hand krijgt, maar u kunt ook hakken, NB, of uzelf een ammo NEW manier ontregelen. Er zijn zelfs een paar manieren waarop je een kok zelf een pistool dat je hand houdt uit de hete vlees als je 9mm, schacht, 2 gouverneurs-alles wat je kunt doen met je botanische mes, uw houten hakgereedschap & schacht. Je kunt zeker een paar euro's besparen.
KabRD/Spinach/ whisky/Shbonge/ denk aan de garnituren, eet ze ALLEMAAL
Tikka Masala/ Ernesto/Caypur/Govt syntax/ versterkingen/ fruit/honden/pooch/vis/boeken/M Angry Jasons/Oriëntaalse muziek/fruitthee/chocolaatjes/koeken/cheez – Indisch/Portugese kalkoen/lotsiaans/cuttle/pistrich…